Clean Team Kft.

A projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs rendszer bevezetése a Clean-Team Kft.-nél


A szerződött támogatás összege: 23 988 480 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk vállalatirányítási rendszerének fejlesztési projektje a pályázati felhívásban meghatározott funkcióterületekből több terület fejlesztésére irányult. A rendszer bevezetése nagymértékű hatékonyságnövelést vont maga után, és a beszerzett modulok alkalmazása kevesebb adminisztratív von maga után.

A rendszer bevezetésével tehát létrejött a cég folyamatainak egyszerűsítése, automatizálása valamint digitalizálása, amellyel áttekinthetővé vált a vállalat működése, segítséget nyújtva az üzleti döntések meghozatalában, ill. üzleti eredményünk további növekedésében. Az üzletmenetünk javítása és munkafolyamataink átláthatósága érdekében került bevezetésre az iWise integrált vállalatirányítási rendszer, mely összekapcsolja tevékenységeinket. A hibrid megoldású rendszeren belül 10 modul bevezetése valósult meg, melyek az alábbi területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatásokat tekintve:
- Táv- és csoportmunka
- Szolgáltatás Menedzsment
- Munkaügy (HR)

A Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. Létrehozható vállalati tudásbázis, hierarchikus struktúrába rendezve tölthető fel szöveg, dokumentum vagy csatolt fájl. A Szolgáltatásmenedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás. A Munkaügy modul (HR) a cég munkavállalóival kapcsolatos adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása.

A helyben telepített saját szoftvert tekintve:
- Munkafolyamat Irányítási Rendszer (WorkFlow)
- CRM
- Iratkezelés
- Tudásmenedzsment
- Kontrolling
- Logisztika
- ERP kiegészítő mobil szolgáltatás

A munkafolyamat irányítási rendszer alkalmazásával megtervezhetővé, automatizálhatóvá, illetve nyomon követhetővé válnak a munkafolyamatok. Sablonok létrehozásával előre definiált folyamat láncolatok hozhatók létre. Határidők, költségek beállításával tervezhetőek. A CRM modul a már meglévő partnerekkel való kapcsolattartást támogatja, de az új ügyfelekkel való kapcsolatfelvételek rögzítésére, illetve felmérések, riportok készítésére is alkalmas. A partner adatok felhasználásával gyorsan és egyszerűen árajánlatok készíthetők. Az Iratkezelés modul segít a vállalat működése során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartására. A vállalati tudásbázis bővíthető a Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. A Kontrolling modul a külső rendszerekből vett főkönyvi kivonatok importálásával riportokat készít, vagyis a vállalat gazdasági helyzetéről kaphatunk részletes mutatókat, akár diagramokon is szemléltetve. A Logisztika modul amellett, hogy segít a termék életútjának pontos nyomon követésében, kapcsolatban áll a többi modullal is, így egyszerűbb és gyorsabb adatáramlást biztosít az egyes részterületek között A mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.

A bevezetett modulok segítik a partnereinkkel való kapcsolattartást; a vevői rendelések kezelését; a készletfigyelést, a munkavállalóink munkaidő-nyilvántartásának és az egyes feladatkörök vezetését; a szerződések, bizonylatok és egyéb dokumentumok kezelését; a cégünk gazdasági helyzetének elemzését és a hatékony készletgazdálkodást.

A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, ami pedig tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, a testreszabást és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

A megvalósítás során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek (a honlapunkon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése és „C” típusú tábla készítése) is. A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, ami pedig tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, a testreszabást és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

A projekt befejezési dátuma: 2021.08.28.

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01580